Serveis

Soldadura robotitzada

Som una empresa que ofereix serveis en soldadura robotitzada mig mag, enfocada a proporcionar solucions avançades i eficients. Comptem amb un equip capacitat per garantir els millors resultats, sempre adaptant-nos a les necessitats específiques dels nostres clients.

També oferim el servei de disseny i fabricació dels motlles que permetran fer la soldadura robotitzada adaptada a cadascuna de les necessitats requerides.

Tall làser

El nostre servei de Tall Làser permet oferir un tall precís i ràpid. El nostre equip està preparat per oferir talls detallats a peces personalitzades o produccions a gran escala.

Disposem de màquina làser Eagle iNspire 1530 de 6KW i acceleració de 6G, format de xapa de 3000×1500, que ens permet tallar xapa d’acer, acer inoxidable i alumini.

Punxonat CNC

Disposem del servei de punxonat CNC per a metalls. Podem aportar solucions precises en el processament de xapa metàl·lica. A cada etapa del nostre procés de punxonat industrial posem èmfasi en l’eficiència i en complir els terminis acordats, perquè vostè obtingui els seus productes de manera oportuna i fiable.

Punxonat fins a xapa de 4 mm de gruix, format de xapa 3000×1250, en xapa d’acer, acer inoxidable i alumini.

Plegat

Disposem de dues màquines CNC que ens permeten plegar xapes de fins a 4 metres de longitud i 160 tones de força de plegat.

Serveis personalitzats

Estem preparats per executar els dissenys d’arquitectes i dissenyadors. La nostra experiència i tracte proper ens permet donar forma a les idees plantejades per cadascun dels nostres clients.

Realitzem des de portes, baranes, prestatges i escales fins a mobles de decoració. Ens adaptem per oferir les millors solucions.

Treballs industrials i estructures

Pel que fa als treballs industrials, abastem una àmplia gamma de serveis, des de reparacions i manteniment de maquinària industrial fins a la fabricació de components i peces a mida, passant per la realització d’estructures metàl·liques i marquesines.

La innovació i la qualitat han estat sempre els pilars principals de l’empresa.

Busques un proveïdor de confiança?