Avís legal

El propòsit d’aquest Avís Legal és informar els usuaris de www.estmart.es, domiciliada al c/ Gran Bretanya, 34, nau 4-5. Pol. Ind. Les Comes, 08700, Igualada, la raó social de la qual del Responsable del tractament és CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. , de quina és la seva política de protecció de la privadesa i confidencialitat de les dades de caràcter personal segons el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) que els usuaris faciliten de forma lliure i voluntària.

CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. posa en el seu coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades al corresponent registre d’activitats del tractament de l’empresa anomenat Gestió d’Usuaris Web.

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment obtingut del mateix titular del tractament en el moment d’emplenar el nostre formulari on-line i acceptar de forma expressa el mateix.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb les finalitats exclusives de poder fer efectiva la sol·licitud d’informació.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i ens associats en què s’organitza CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que hi hagi una obligació legal.

En tot cas, vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Els camps del formulari on-line marcats amb un asterisc són de compliment obligat per poder fer efectiva la vostra sol·licitud d’informació.

El Web www.estmart.es ha adoptat les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que li correspon legalment, per garantir la seguretat del tractament de dades de caràcter personal que en constitueixen el fitxer automatitzat. Tot i això, l’usuari ha de ser conscient que actualment les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i per tant no està fora de perill de possibles intromissions il·legals i indegudes, que no serien responsabilitat de CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. , ja que ella ha actuat amb la diligència deguda per protegir les dades conforme determina la llei.

El Web www.estmart.es utilitza cookies o altres procediments similars amb finalitats merament estadístiques. Aquestes informacions es capten de manera automàtica i anònima, de manera que no és possible identificar individualment cap usuari. Els usuaris poden impedir el funcionament de les galetes mitjançant les opcions que tots els navegadors posen a la vostra disposició. Es recomana als usuaris que volen desactivar les galetes que consultin els sistemes d’ajuda dels navegadors que utilitzin

La Web www.estmart.es farà tot el possible perquè les vostres dades estiguin sempre actualitzades. No obstant això, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn del titular d’aquestes dades, per això, si hi ha alguna modificació de les dades, l’usuari de la web les comunicarà al Responsable del Fitxer, declinant aquesta tota responsabilitat en cas que ometi la seva obligació de notificar els canvis.

La prestació del servei d’aquest web i les presents condicions d’ús del lloc web es regeixen per la Llei espanyola. Per a qualsevol discrepància en l’execució, la interpretació, el compliment d’aquestes condicions, les parts se sotmeten als jutjats i tribunals competents.