Política privadesa

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. B59996231, amb domicili al c/ Gran Bretanya, 34, nau 4-5. Pol. Ind. Les Comes, 08700, Igualada Telèfon 938050964 i mail margarita@estmart.es

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb els exclusius fins de complir amb la nostra relació comercial, i realitzar-ne la facturació.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució de la relació comercial entre el titular de la dada i el responsable del tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial/contractual o durant el temps estrictament necessari per complir les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, CONSTRUCCIONS METAL·LIQUES ESTMART, S. L. no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i la confidencialitat dades de l’interessat davant de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que van ser lliurades així com retirar el consentiment atorgat. També podeu exercir el vostre dret a la limitació del tractament, de manera que les vostres dades no seran suprimides però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la seva tipologia de dades i tractament.